طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه کوفته مرغ و پنیر

مرغ چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خرده نان 1 لیوان
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
شیر 1/4 لیوان
سیر 2 حبه
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا یا پنیر فتا مقداری

دستور پخت کوفته مرغ و پنیر

طرز تهیه : خرده نان ، جعفری خرد شده ، سیر خرد شده ، پیاز رنده شده آب گرفته ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ فلفل دلمه ای را داخل فر یا ماکروفر بپزید و پس از اینکه نرم شد پوست آن را جدا کنید ، فلفل را خرد کنید و به مواد کوفته اضافه نمایید.
تخم مرغ و شیر را به مواد کوفته اضافه کنید ، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس گوشت مرغ چرخ کرده را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا مایه کوفته منسجم و یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. تکه هایی به اندازه یک نارنگی از خمیر بگیرید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید و تکه ای پنیر در مرکز هر کوفته قرار دهید.
کوفته ها را داخل سینی بگذارید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید 20 – 30 دقیقه قرار دهید. پس از پخت کوفته ها را از فر خارج کنید و با سس مارینارای داغ ، نان ، برنج و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از هر نوع پنیری که دوست دارید برای داخل این کوفته استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید