مواد لازم جهت تهیه کوفته هویج
هویج 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
پیاز 2 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
آلو خورشتی مقداری
آب 2 لیوان
نمک و فلفل مقدار لازم
دستور پخت کوفته هویج
طرز تهیه : گوشت چرخ کرده و هویج ها را باهم دو بار چرخ کنید. سپس بهمراه تخم مرغ ، پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، دارچین و ارد نخودچی داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. ( اب پیاز را پس از رنده شدن با دست بگیرید ).
مایه کوفته را خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند و حالت چسبنده داشته باشند. سپس کوفته هایی به اندازه یک گردو از مایه کوفته بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.
برای تهیه سس کوفته پیازها را رنده کنید و در روغن سرخ نمایید ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس 2 لیوان آب ، چند آلوی خورشتی ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
وقتی سس شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و کوفته ها را به ارامی داخل سس قرار دهید ( در زمان قرار دادن کوفته سس نباید بجوشد ) ، پس از اینکه سس کوفته غلیظ شد و مقدار کمی از سس ته قابلمه ماند میتوانید کوفته ها را سرو کنید.
نکته ها : در صورتی که احساس کردید مایه کوفته شل است میتوانید 1 قاشق دیگر آرد نخودچی اضافه کنید. در زمان قرار دادن باید سس به اندازه ای باشد که سر کوفته ها بیرون از سس بماند و زیر سس نرود.