طرز تهیه کوکوی سیب زمینی (پاکستان) برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه کوکوی سیب زمینی (پاکستان)

دستور پخت کوکوی سیب زمینی (پاکستان)

کوکوی سیب زمینی
سیب زمینی 5 عدد . پیاز 1 عدد . تخم مرغ 2 عدد . فلفل قرمز خرد شده 1/4 قاشق چایخوری
برگ گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری . زیره سبز 1 قاشق چایخوری . نمک مقدار لازم
طرز تهیه : سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس سیب زمینی ها را خوب بکوبید یا چرخ کنید تا نرم و یکدست شوند.
دانه های زیره سبز را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا بوی زیره بلند شود ( دقت کنید زیره نسوزد ) سپس زیره بو داده ، برگ گشنیز خرد شده ، فلفل قرمز خرد شده ، پیاز خرد شده و مقداری نمک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، از مایه سیب زمینی مقداری بردارید و با دست به شکل گرد حالت دهید و داخل تخم مرغ بزنید سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.
پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود ، تمام سیب زمینی ها را به همین صورت آماده کنید سپس در ظرف بریزید و همراه با نان و ترشی تند سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید