مواد لازم جهت تهیه کوکی خرمالو و گردو
خرمالوی پوره شده 2 عدد
شکر 1 فنجان
کره 1/2 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
آرد ساده 2 فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده 1 فنجان
دستور پخت کوکی خرمالو و گردو
کوکی خرمالو و گردو یکی از انواع شیرینی است که می توانید با خرمالو، این میوه خوشرنگ پاییزی تهیه کنید. این کوکی های خوشمزه در کمتر از نیم ساعت آماده می شوند و بسیار خوشمزه و خوش طعم هستند. ترکیب خرمالو و گردو طعمی دلچسب و لذیذ به این کوکی ها می دهد.
طرز تهیه: فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن کمی چرب کنید.
آرد، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی و نمک را با هم ترکیب کنید. کره و شکر را در کاسه ای بریزید وبا همزن دستی یا برقی آنقدر بزنید تا کرم مانند شود. تخم مرغ و پوره خرمالو را اضافه کنید. ترکیب آردی را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گردوی خرد شده را نیز به مایه اضافه کنید و با مایه کوکی ترکیب کنید.
با قاشق از مایه کوکی بردارید و داخل سینی فر بریزید و با قاشق دور آن را مرتب کنید. به همین ترتیب تمام مایه کوکی را با فاصله 5 سانتی از هم داخل سینی بریزید.
کوکی ها را به مدت 12 الی 15 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. سپس سینی را خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کوکی ها خنک شوند. سپس کوکی های خرمالو و گردو را داخل ظرف سرو بچینید و بصورت گرم نوش جان کنید.
نکته: با این مقدار مواد حدود 30 کوکی خرمالو و گردو خواهید داشت.