مواد لازم جهت تهیه کیک اسفنجی لیمویی

آرد 1 فنجان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 فنجان
آب لیموترش تازه 1 قاشق
پوست رنده شده لیمو ترش نصف عدد
شیر داغ 6 قاشق

دستور پخت کیک اسفنجی لیمویی

طرز تهیه: آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم الک کنید.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را بشکنید و باهم زن دور تند هم بزنید تا کف کند و لیمویی رنگ شود. به تدریج شکر را اضافه کنید. سپس آب لیمو و پوست رنده شده لیمو را نیز به محتویات کاسه افزوده و با قاشق هم بزنید. آرد الک شده را در حالیکه مواد را با همزن مخلوط می کنید کم کم و در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید. شیر را نیز در حالیکه داغ است، قاشق به قاشق به مواد اضافه کنید و هر با مواد را خوب مخلوط کنید.
مایه را در یک قالب چرب نشده (ترجیحا تابه نسوز) بریزید و به مدت تقریبا 45 تا 55 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک بپزد. وقتی آن را از فر بیرون آوردید، به آرامی دور آن را با کارد ببرید و به صورت وارونه روی صفحه فلزی قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *