مواد لازم جهت تهیه کیک جنوایی (Genoise)

شکر 120 گرم
تخم مرغ 4 عدد
آرد چند منظوره (ساده) 120 گرم

دستور پخت کیک جنوایی (Genoise)

طرز تهیه : فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کیک گرد (25 سانتی متر) را با کره چرب کرده و سپس آرد پاشی کنید.
در کاسه ی پیرکس بزرگی شکر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید. کاسه را روی قابلمه آب جوش قرار دهید (اما با آب تماس نداشته باشد). آن را بزنید تا ولرم شود؛ سپس از روی قابلمه بردارید و حدود 15 دقیقه با یک میکسر برقی با سرعت بالا یا همزن برقی آن را بزنید تا خنک شود و خمیر به شکل یک نوار ضخیم در آید و بتواند 3 تا 4 ثانیه شکل خود را حفظ کند. آرد را روی خمیر الک کنید و توسط یک کفگیر لاستیکی آنها را مخلوط کنید. خمیر را در قالبی که از قبل گرم شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.

کیک را به مدت 20 دقیقه بپزید. آن را روی صفحه فلزی برگردانید، با دقت قالب را از روی کیک بلند کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود. آن را به شکل لایه های دلخواه ببرید یا به شکلی که در دستورالعمل ها آمده از آن استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *