مواد لازم جهت تهیه کیک ریواس بهاری

کره 1/2 فنجان
شکر 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 2 فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
باتر میلک 1 فنجان
ریواس خرد شده 2 فنجان
ارد ساده 1 قاشق
کره 1/4 فنجان
دارچین 2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 2فنجان

دستور پخت کیک ریواس بهاری

طرز تهیه : در یک کاسه بزرگ کره و شکر را خوب با هم زن هم بزنید تا خامه ای و نرم شود. سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید.

در یک کاسه دیگر دو فنجان آرد، جوش شیرین و نمک را باهم الک کنید.

حالا مخلوط آردی و باترمیلک را یکی درمیان و در چند مرحله به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.

ریواس را با 1 قاشق آرد کاملا مخلوط کنید سپس آن را داخل کاسه مایه کیک بریزید و آرام با قاشق زیر و رو کنید. مایه را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.

1/4 فنجان کره را با دارچین و شکر قهوه ای خوب مخلوط کنید. آن را روی مایه کیک پخش کنید.
کیک را به مدت 45 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد بپزید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *