مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی مکزیکی با کرم پاتیسیر
تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 6 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
کاکائو 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
کرم رویال به دلخواه
مارمالاد زرد آلو یا کرم پاتیسیر 1/5 لیوان
شکلات بدون مغز 150 تا 200 گرم
دستور پخت کیک شکلاتی مکزیکی با کرم پاتیسیر
طرز تهیه: یک قالب برای کیک انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید. فر را تا دمای 175 درجه سلسیوس گرم کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده را با شکر مخلوط کنید تا رنگ آن کاملا کم رنگ شود.کاکائو را اضافه کنید و سپس بکینگ پودر را درون آن بریزید.
سفیده را جداگانه آنقدر بهم بزنید تا کاملا کف کند و سفت شود و در ظرف جابجا نشود. مواد سفیده و زرده را خوب باهم مخلوط کنید و سپس آرد را کم کم اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد خوب باهم مخلوط شوند. مایه کیک را درون قالب بریزید. قالب را در طبقه پایینی فر قرار دهید. مدت زمانی که برای پخت کیک لازم است تقریبا 50 دقیقه می باشد.
کیک را از قالب بیرون بیاورید و آن را از پهلو به سه لایه تقسیم کنید. روی هر لایه کرم پاتیسیر یا مارمالاد بمالید و لایه ها را روی هم قرار دهید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و سپس روی کیک بمالید. کرم رویال را به صورت خطوطی روی کیک بمالید و آن را تزئین کنید.