مواد لازم جهت تهیه کیک قرمز مخملی | کیک زیبا و جالب دولایه رنگی

آرد کیک 2 لیوان (350 گرم)
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو خالص 2 قاشق
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره 100 گرم
شکر 1 و 1/2 لیوان
روغن 1/2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1 قاشق
سرکه سفید 3 قاشق
رنگ قرمز خوراکی
ماست 3/4 لیوان
شیر 1/4 لیوان
پنیر خامه ای 500 گرم
کره نرم شده 100 گرم
خاک قند 500 گرم
خامه 3 قاشق
وانیل 2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل (به دلخواه)

دستور پخت کیک قرمز مخملی | کیک زیبا و جالب دولایه رنگی

طرز تهیه کیک: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. برای اینکه کیک 2 لایه شود، بهتر است که از 2 قالب 2*9 استفاده کنید. قالبها را با کمی کره چرب کنید.
آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شیر و ماست را هم با هم مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید تا از آن به عنوان باترمیلک استفاده کنید.
کره را با همزن برقی آنقدر بزنید تا خامه ای شود، سپس شکر را اضافه کنید و دوباره با سرعت بیشتری آن را بهم بزنید. دور ظرف را بتراشید و مواد را در وسط جمع کنید. سپس روغن را آرام آرام اضافه کنید و دوباره به مدت 3 دقیقه مواد را با سرعت زیاد مخلوط کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده ها را به همراه وانیل خوب هم زده و به مخلوط کره اضافه کنید. در ظرفی جداگانه سرکه را با رنگ خوراکی باهم مخلوط کنید تا رنگ دلخواهتان بدست آید. سپس به مواد اضافه کنید.
مخلوط آردی و باترمیلک را در چند مرحله باهم مخلوط کنید و سعی کنید که در مرحله ی آخر با ریختن آرد اختلاط به اتمام برسد. توجه داشته باشید که مواد را به اندازه کافی هم بزنید. سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس بعد از اینکه مایع کیک را با مخلوط کره مخلوط کردید سفیده ها را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید.
نصف مایه کیک را در یک قالب و نصف دیگر را در قالب دیگر بریزید و هر دو را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
طرز تهیه روکش: پنیر خامه ای را به مدت 2 3 دقیقه با کره خوب بهم بزنید. خاک قند و 2 قاشق خامه را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در مرحله آخر وانیل و 1 قاشق خامه دیگر را اضافه کنید.
هنگامیکه کیک ها آماده شدند. آنها را از فر بیرون بیاورید. یک دیس حاضر کنید و یکی از کیکها را روی آن قرار دهید. 1/3 یا 1/2 از روکش را روی کیک و دور و اطراف آن پخش کنید و سپس کیک دوم را روی آن قرار دهید. دوباره از خامه روکش روکیک ریزید و دور و اطراف آن پخش کنید. تا روکش یکنواخت شود، به دلخواد می توانید کمی پودر نارگیل هم روی کیک بپاشید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *