مواد لازم جهت تهیه کیک قهوه ای با خامه ترش
کره 1 فنجان
شکر 2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
خامه ترش 1 فنجان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آرد 2 فنجان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
آرد 1/3 فنجان
شکر قهوه ای 1/2 فنجان
کره ذوب شده 2 قاشق
دارچین 1 قاشق چایخوری
دستور پخت کیک قهوه ای با خامه ترش
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب پیرکش مستطیلی را چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، یک فنجان کره و دو فنجان شکر سفید را با همزن خوب هم بزنید تا بافت کرمی و نرم پیدا کند. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید. خامه ترش و وانیل را نیز اضافه و با مواد زیر و رو کنید. 2 فنجان آرد را با بکینگ پودر و نمک وارد مخلوط کنید. نصف مایه کیک آماده شده را کف قالب چرب شده بریزید و پهن کنید.
برای تهیه فیلینگ، 1/3 فنجان آرد، شکر قهوه ای، 2 قاشق کره ذوب شده و دارچین را خوب باهم بهم بزنید. 1/2 از مواد حاصله را روی مایه کیک پهن کنید. سپس مایه کیک باقی مانده را روی مواد بریزید و مجددا روی آن را با فیلینگ پر کنید.
مایه کیک را 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید.