مواد لازم جهت تهیه کیک مافین شکلاتی

آرد 1 و نیم لیوان
پودر کاکائو 1/4 لیوان
پودر قند یا شکر 1 لیوان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
قهوه دم کرده 1 لیوان
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
روغن 1/3 لیوان
کره 100 گرم
شیر 1/2 لیوان
زرده تخم مرغ 3 عدد
عسل 3 قاشق غذاخوری
شکلات و وانیل مقداری

دستور پخت کیک مافین شکلاتی

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
داخل کاسه ای آرد ، پودر قند یا شکر ، پودر کاکائو ، نمک ، جوش شیرین و کمی وانیل را مخلوط کنید سپس تمام این مواد را الک نمایید تا یکدست شوند.
قهوه را آماده کنید ( برای تهیه قهوه باید 2 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید ) سپس قهوه را با سرکه و روغن مخلوط نمایید.
مخلوط قهوه را پس از اینکه کمی خنک شد به مواد خشک اضافه کنید و مخلوط نمایید ( تا حدی مخلوط کنید که مواد باهم ترکیب شوند ، نیازی به هم زدن زیادی نیست ).
کاغذهای مافین را داخل قالب های مافین قرار دهید و تا 2/3 هر کاغذ از مایه کیک بریزید.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید و پس از این مدت تست کنید ( خلال چوبی را داخل کیک بزنید اگر تمیز بیرون امد کیک پخته است ) ، مافین ها را پس از پخت از فر و قالب خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند.
تهیه کرم روی مافین : زرده های تخم مرغ ، شیر و عسل را داخل قابلمه ای بریزید و خوب با همزن دستی بزنید تا یکدست شود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و آرام هم بزنید تا کرم غلیظ شود ( دقت کنید که کرم نجوشد ، اگر شروع به جوشیدن کردن از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).
پس از اینکه کرم غلیظ شد مقداری شکلات تخته ای را داخل کرم بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود سپس کرم را کناری قرار دهید تا خنک شود و به دمای محیط برسد.
کره را از 1 ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن بزنید تا غلیظ و خامه ای شود سپس مواد کرم را که خنک شده است به کره زده شده اضافه کنید و 3 دقیقه با همزن بزنید تا مواد کرم خوب باهم ترکیب شوند.
کرم را داخل قیف بریزید و روی مافین ها را با این کرم پوشش دهید ، با شکلات تخته ای میتوانید طرح هایی ایجاد کنید و روی مافین قرار دهید ، مافین را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه چای یا قهوه سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *