مواد لازم جهت تهیه کیک هویج و گردو و انبه
آرد 1 لیوان
هویج رنده شده 1 لیوان
انبه خرد شده 1/2 لیوان
گردو خرد شده 1/4 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/2 لیوان
شکر قهوه ای 1/4 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 3/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/2 لیوان
دستور پخت کیک هویج و گردو و انبه
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ داخل کاسه ای شکر سفید ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ها ، روغن ، پودر دارچین و کمی نمک بریزید و با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و همراه با گردوی خرد شده و هویج رنده شده به مواد دیگر اضافه نمایید ، با قاشق مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود سپس انبه های خرد شده را اضافه کنید ( دقت کنید انبه ها له نشوند ).
داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( بسته به نوع فر دمای پخت ممکن است کمی بیشتر شود ) ، پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای شکر قهوه ای از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، میتوانید هم از انبه تازه و هم از انبه یخ زده استفاده کنید.