مواد لازم جهت تهیه کیک چای دارچینی و گلابی
تخم مرغ ، زرده و سفیده جدا شده 1 عدد
شکر 120 گرم
شیر 120 میلی لیتر
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
کره ذوب شده 2 قاشق سوپخوری
آرد الک شده 120 گرم
گلابی کمپوتی 1 عدد
کره ذوب شده 1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
خامه ی غلیظ یا کره (اختیاری) جهت سرو
دستور پخت کیک چای دارچینی و گلابی
طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کیک گرد 20 سانتی متری را با کره چرب کنید.
برای تهیه کیک سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند. کم کم شکر را اضافه کنید و سپس زرده تخم مرغ را بیفزایید. شیر، وانیل و کره ی ذوب شده را بیفزایید. به آرامی آرد را با آنها مخلوط کنید سپس مخلوط را در قالب آماده شده بریزید.
گلابی ها را به شکل بادبزنی روی سطح آن بچینید. کیک را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بالا بیاید.
بگذارید کیک در همان قالب به مدت 10 دقیقه قبل از برگرداندن آن در بشقاب خنک شود.
برای روی کیک، با برس مقدار زیادی کره ذوب شده را روی کیک گرم بمالید. دارچین و شکر را قاطی کنید و سپس آن را روی کیک بپاشید. کیک را به صورت سرد و یا گرم با مالیدن خامه یا کره روی آن میل کنید.