مواد لازم جهت تهیه گردوی بو داده کاراملی

دستور پخت گردوی بو داده کاراملی

گردوی بو داده کاراملی
مغز گردو 1 لیوان . شکر دانه ریز 1/4 لیوان . کره 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس مغز گردو ، کره و شکر را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
پس از چند دقیقه شکر کم کم آب شده و به گردوها می چسبد ، مدام گردوها را هم بزنید و ماهیتابه را تکان دهید تا شکر نسوزد ، پس از اینکه شکر به گردوها چسبید گردوها را روی کاغذ روغنی بریزید و با چنگال پخش کنید تا سرد شود سپس مصرف کنید.
نکته ها : دقت کنید که کارامل بسیار داغ است پس از دست زدن به گردوها پیش از سرد شدن خودداری کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *