کپسول مرازول (امپرازول) با کاهش تولید اسید در معده برای درمان بیماری‌های مختلفی مانند برگشت محتویات معده به مری، زخم معده، زخم دوازدهه، ازوفاژیت اروزیو، عفونت هلیکوباکتر پیلوری، سندروم زولینگر الیسون و کاهش احتمال بروز زخم معده ناشی از مصرف داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی مفید است. این دارو با کاهش ترشح هیدروکلریک اسید در معده، موجب بهبود علائم و علائم بیماری‌ها می‌شود و باعث افزایش راحتی بیمار می‌شود. علاوه بر این، این دارو می‌تواند به عنوان پیشگیری از بروز بیماری‌های معده و روده در افرادی که برای مدت طولانی داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی مصرف می‌کنند، به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید:

مصرف در بارداری و شیردهی:

عوارض خطرناک امپرازول

عوارض خطرناک امپرازول

بر اساس اطلاعات موجود، مطالعات کافی و به‌خوبی کنترل‌شده در مورد مصرف داروهای بارداری در زنان باردار انجام نشده‌است. به همین دلیل، مصرف این داروها در طول دوران بارداری باید تنها براساس نظر پزشک معالج انجام گیرد. همچنین، باید توجه داشت که این دارو در شیر مادر ترشح می‌گردد و ممکن است عوارض جانبی در نوزاد شیرخوار ایجاد کند. بنابراین، مصرف آن در دوران شیردهی نیز باید تنها براساس نظر پزشک معالج صورت گیرد.

درخصوص نحوه صحیح مصرف این دارو به نکات زیر توجه کنید:

این دارو قبل از غذا و بهترین زمان مصرف آن صبح است. مصرف این دارو می‌تواند همراه با غذا یا با معده خالی صورت گیرد. تسکین درد معده ممکن است چند روز زمان ببرد و برای کمک به تسکین درد، ممکن است این دارو با داروهای ضد اسید همزمان مصرف شود، مگر اینکه پزشک توصیه خلافی داشته باشد. برای مصرف این دارو، کپسول را به‌طور کامل بلعیده و از خرد کردن، جویدن یا بازکردن آن خودداری کنید.

قیمت امپرازول ۲۸ عددی عبیدی

عوارض قرص مرازول ۲۰

این دارو برای دوره کامل درمان حتی در صورت احساس بهبودی مصرف نمایید. در صورتی که یک نوبت از مصرف دارو را فراموش کردید، به محض به یادآوردن فوراً آن را میل کنید، اما اگر تقریباً زمان نوبت مصرف بعدی فرا رسیده باشد، نوبت مصرف نشده را فراموش کرده و برنامه عادی خود را از سر بگیرید. همچنین، از دو برابر کردن مقدار دارو خودداری کنید.

تداخل‌های دارویی مرازول :

قبل از استفاده از این دارو، مهم است به پزشک خود اطلاع دهید که در صورت مصرف داروهای استرهای آمپی سیلین، نمک های آهن، ایتراکونازول و کتوکونازول ـ امپرازول، ممکن است pH معده ـ روده را افزایش داده و جذب این داروها را کاهش دهد. همچنین، استفاده همزمان از داروهای ضد انعقاد، کومارین یا مشتق اینداندیون، دیازپام، فنی توئین و وارفارین ـ امپرازول ممکن است منجر به تأخیر در دفع این داروها شود و غلظت آنها در خون را افزایش دهد.

زمان مصرف مرازول 20

زمان مصرف امپرازول 20

بنزودیازپین ها، سیکلوسپورین و دی سولفیرام ـ امپرازول با متابولیسم این داروها تداخل می نماید و این به معنای این است که مصرف همزمان این داروها با امپرازول می تواند تاثیرات مصرف هر دو دارو را تغییر دهد. بنابراین، بیمارانی که از این داروها استفاده می کنند، باید به منظور تنظیم مقدار مصرف داروها، مورد پایش قرار گیرند. همچنین، مصرف همزمان امپرازول با داروهای تضعیف کننده مغز استخوان می تواند اثرات لوکوپنی و یا ترومبوسیتوپنی هر دو دارو را افزایش دهد. همچنین، مصرف همزمان امپرازول با کلاریترومایسین می تواند باعث افزایش غلظت پلاسمایی هر دو دارو شود.

موارد احتیاط:

برای کنترل و پیشرفت درمان خود، بهتر است به طور منظم و با رعایت نوبت های مقرر، به پزشک خود مراجعه کنید. در صورتی که بهبودی در وضعیت خود مشاهده نکرده یا وضعیت شما بدتر شده است، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا اقدامات مناسبی برای بهبود شرایط شما انجام دهید. این تدابیر از اهمیت بسیاری برخوردار است و به شما کمک می کند تا بهبودی مطلوب در درمان خود را تجربه کنید.

قیمت کپسول امپرازول ۲۰ عبیدی

قیمت کپسول امپرازول ۲۰ عبیدی

موارد منع مصرف مرازول :

سابقه حساسیت به اُمپرازول یا هر یک از اجزاء تشکیل دهنده این دارو می‌تواند عوارض جدی و ناخوشایندی را در فرد بوجود آورد. اُمپرازول یک داروی مهارکننده پمپ پروتون است که برای درمان بیماری های مربوط به معده و روده بزرگ استفاده می‌شود. در صورتی که فرد در گذشته به این دارو یا هر یک از مواد موجود در آن حساسیت نشان داده باشد، ممکن است واکنش های الرژیک شدیدی مانند تورم صورت، آسم، درماتیت و آنافیلاکسی رخ دهد. بنابراین قبل از مصرف این دارو، باید سابقه حساسیت به آن بررسی شده و به پزشک اطلاع داده شود.

 

کلمات کلیدی:

قرص مرازول ۲۰ برای چیست / کپسول امپرازول 20 برای چیست / قیمت قرص امپرازول عبیدی

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *