مواد لازم جهت تهیه آرد بادام شیرین
دستور پخت آرد بادام شیرین
آرد بادام
طرز تهیه : بادام شیرین ها را داخل کاسه ای ریخته و روی ان آب جوش بریزید و به مدت 5 – 4 ساعت کناری قرار دهید تا بادام ها در آب خیس بخورند و پس از این مدت زمان پوست بادام ها را جدا کنید.
بادام های بدون پوست را روی سینی پهن کنید و 2 روز کناری قرار دهید تا خشک شوند ( میتوانید بادام ها را چند ساعت روی حرارت شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند ) سپس با میکسر یا اسیاب برقی به صورت آرد بادام یا همان پوره بادام درآورید.
نکته ها : آرد یا پودر بادام در تهیه انواع غذاها ، شیرینی ها ، کیک ها ، دسرها و کاربرد دارد ؛ همچنین میتوانید این آرد را به صورت بسته بندی از فروشگاه ها تهیه کنید.