مواد لازم جهت تهیه ادویه خورشت و پلو مخلوط
دستور پخت ادویه خورشت و پلو مخلوط
ادویه خورش و پلو مخلوط
پودر مزره خشک + ترخون + آویشن + گشنیز + شنبلیله + جعفری + شوید + نعنا + پونه + انیسون + بادیان + پودر پوست نارنج + پودر سیر + پودر موسیر + پودر دارچین + پیاز خشک
از هر کدام از ادویه های نام برده شده 1 – 2 قاشق چایخوری درون مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند سپس درون شیشه ای بریزید و هر زمان خواستید مصرف کنید.
از ادویه های نام برده شده میتوانید در تمام خورش ها ، مایه پلوهای مخلوط ، انواع خوراک ها مانند زبان و همچنین برای سرخ کردن ماهی و مرغ ، انواع گوشت ، دلمه ، کوکو و هر چیزی که تمایل دارید استفاده کنید.
البته شما میتوانید هر کدام از ادویه ها را که تمایل ندارید از فهرست کم کنید یا جداگانه بکار ببرید اما استفاده همزمان از این ادویه ها عطر و طعم خاصی به غذاها میدهد.
نکته ها : استفاده از ادویه جات به مقدار مناسب در غذا خوب است و استفاده بیش از حد ادویه طعم غذا را تغییر میدهد ( بعنوان مثال 2 – 3 برابر نمکی که درون غذا میریزید خوب است ).