مواد لازم جهت تهیه ادویه غذاهای ایتالیایی

دستور پخت ادویه غذاهای ایتالیایی

ادویه غذاهای ایتالیایی
ریحان خشک 2 قاشق . پونه خشک 2 قاشق . آویشن 2 قاشق
مرزنگوش خشک 2 قاشق . رزماری خشک 2 قاشق . مریم گلی 1 قاشق
طرز تهیه: تمام پودرها را در میکسر بریزید و به مدت چند دقیقه باهم مخلوط کنید. از این ادویه می توانید در تهیه ی انواع پاستا و غذاهای ایتالیایی استفاده کنید.
نکته: می توانید از پودر فلفل قرمز هم در این دستور استفاده کنید. می توانید با رعایت نسبتها، این ادویه را در مقیاسهای بزرگتر درست کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *