مواد لازم جهت تهیه اردور قارچ | پیش غذای ساده و خوشمزه
نان تست سوخاری 12 عدد
قارچ 500 گرم
خامه 100 گرم
کره 50 گرم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 4 قاشق
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1/2 لیوان
دستور پخت اردور قارچ | پیش غذای ساده و خوشمزه
طرز تهیه: قارچ ها را شسته و خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و 4 قاشق آبلیمو روی آنها بریزید و چند دقیقه در گوشه ای قرار دهید تا هم سیاه نشوند و هم کمی طعم دار شوند.
کره را در یک شیر جوش آب کنید و قارچ ها را داخل آن کمی سرخ کنید و تفت دهید. پودر سیر و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خامه و نصف جعفری خرد شده را به سس قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا سس کمی بجوشد.
نان های تست را حاضر کنید و از سس قارچ روی آنها بریزید. جعفری باقی مانده را به عنوان تزئین روی اردور قرار دهید.