مواد لازم جهت تهیه اردور مرغ و قارچ و ذرت
سینه مرغ پخته 1 عدد
قارچ 10 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 1/2 لیوان
پیاز یا پیازچه 1 عدد
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
سس قرمز 1 قاشق غذاخوری
خیار شور متوسط 10 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
ذرت پخته 1/2 لیوان
دستور پخت اردور مرغ و قارچ و ذرت
طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. سپس خیار شور ریز خرد شده ، ذرت پخته ، جعفری خرد شده ، سس مایونز ، سس قرمز ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز را که ریز خرد کرده اید به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی غذا کشیده شود . پس از پخت کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مواد دیگر اضافه و خوب مخلوط کنید.
کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید. روی هر تکه نان مقداری مایه اردور بریزید. سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید. روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید. نان ها را در ظرف قرار دهید و با گوجه فرنگی ، سس و تزیین و سرو کنید ( این اردور یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی و جشن تولد میباشد ).