مواد لازم جهت تهیه اردور گوجه تابستانی
گوجه گیلاسی 500 گرم
پنیر موزارلا 250 گرم
روغن زیتون 1/4 فنجان
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
برگ ریحان برای تزئین
دستور پخت اردور گوجه تابستانی
طرز تهیه : گوجه های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. پنیر موزارلا را به مکعب های کوچک و به یک اندازه برش بزنید .سپس هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان انها را به هم متصل کنید و روی ان را نیز با یک برگ ریحان تزئین نمائید.
درون کاسه ای روغن زیتون ، سرکه بالزامیک ، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس با قاشق روی گوجه های پنیری که اماده کرده اید بریزید.
نکته ها : میتوانید بجای سرکه بالزامیک از سرکه های دیگری نیز استفاده کنید. اما قطعا طعم این سرکه متفاوت و خاص میباشد. بجای گوجه های گیلاسی میتوانید از گوجه های کوچک نیز استفاده کنید.