مواد لازم جهت تهیه بادام هندی بو داده فلفلی

دستور پخت بادام هندی بو داده فلفلی

بادام هندی بو داده فلفلی
بادام هندی 1 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری . روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری . فلفل سیاه و فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه : ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، روغن و بادام هندی را داخل ماهیتابه بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا بادام ها طلایی شوند.
بادام ها را داخل کاسه ای بریزید و پس از اینکه کمی خنک شد مخلوط پودر زیره ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید ( دقت کنید که بادام ها در زمان مخلوط شدن با ادویه ها گرم باشند ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *