مواد لازم جهت تهیه باسلوق میوه ای با به

به 12 عدد
آب 1/4 فنجان
آب لیمو 1/4 فنجان
شکر به میزان لازم

دستور پخت باسلوق میوه ای با به

باسلوق با میوه به با طعم و رنگ خوبی که دارد انتخابی عالی برای تنقلات و پذیرایی است. این باسلوق جزو شیرینی های سنتی کشورهای اروپای شرقی است. در این باسلوق از نشاسته یا ژلاتین استفاده نمی شود و صرفا با میوه به ، آب، شکر و آب لیمو تهیه می شود. این باسلوق های خوشمزه و ژله ای تا 6 ماه قابل استفاده هستند و ماندگاری بالایی دارند.

طرز تهیه: به را بشویید، پوست بکنید و چهارقاچ کنید. به های خرد شده را همراه با 1/4 فنجان آب و 1/4 فنجان آب لیمو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

زمانیکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید. میوه های به را بپزید تا زمانیکه کاملا نرم و شبیه پوره شوند.

به های نرم شده را با استفاده از همزن برقی یا دستی کاملا له کنید تا پوره ای نرم و یکدست حاصل شود. راه دیگر آنست که پوره به را داخل صافی ریزی بریزید تا تفاله های آن جدا شود.

به ازای هر 1 فنجان پوره 1 فنجان شکر داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. پوره به را مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود و پوره غلیظ و چسبناک شود. رنگ پوره در این مرحله کم کم قرمز رنگ می شود.

پوره به را تا زمانی حرارت دهید که وقتی یک قاشق چوبی داخل آن می کشید رد قاشق باقی بماند و مایه باسلوق کاملا غلیظ شده باشد. رسیدن به این مرحله ممکن است تا 2 ساعت طول بکشد. در یک سینی کاغذ روغنی بیندازید و مایه باسلوق را بصورت داغ روی کاغذ بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید. سپس یک کاغذ روغنی دیگر روی مایه قرار دهید و به آرامی با دست فشار دهید تا باسلوق پخش و مسطح شود. مایه باسلوق در این مرحله داغ است پس مراقب دست خود باشید!

اجازه دهید باسلوق به یک شب در دمای محیط بماند تا خنک شود. سپس کاغذ روغنی بالایی را از روی باسلوق بردارید. سینی را روی سطح کار برگردانید و کاغذ زیری را نیز جدا کنید. با چاقو باسلوق میوه ای را به قطعات مربعی کوچک تقسیم کنید. حدود 36 تکه باسلوق خواهید داشت. تکه های باسلوق را روی یک کاغذ روغنی تمیز قرار دهید و اجازه دهید کاملا خشک شود. هرازچندگاهی باسلوق ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز خشک شود.

زمانی که باسلوق های میوه ای کاملا خشک شدند آن ها را در شکر دانه زیر بغلطانید و داخل کاغذ مخصوص قرار دهید. باسلوق به را در ظرف دربسته تا 6 ماه می توانید نگهداری کنید.

نکته: با این دستور حدود 36 باسلوق میوه ای با به خواهید داشت. البته این تعداد بسته به ضخامت باسلوق و برش شما می تواند کمتر با بیشتر شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *