مواد لازم جهت تهیه بلال شیرین همراه با کره ی پنیری
دستور پخت بلال شیرین همراه با کره ی پنیری
کره ی بدون نمک نرم شده 120 گرم . پنیر پارمیزان 20 گرم . پیازچه تازه 1 دسته
پودر فلفل قرمز یا پاپریکای تند 1/2 قاشق چایخوری . پودر خردل 3/4 قاشق چایخوری
بلال 6 عدد . نمک دریا و فلفل سیاه تازه ساییده شده
کسی برای پخت بلال نیاز به دستور العمل ندارد اما مزه ی اصلی این سالاد کره و پنیر آن است. این مواد مزه ی شیرین بلال را تکمیل می کنند و با سیب زمینی داغ بسیار خوش مزه می شوند.
طرز تهیه: کره را در کاسه ی بزرگی ریخته، آن را با یک قاشق چوبی بزنید تا کاملا کرمی و نرم شود. پنیر را ریز رنده کنید و به کاسه بیفزایید. نیمی از پیازچه ها را با قیچی آشپزخانه خرد کنید و سپس فلفل قرمز یا پاپریکا، خردل و نصف قاشق چایخوری نمک را به آن بیفزایید.
همه ی مواد را با هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. یک کیسه فریزر بزرگ را روی میزکار خود پهن کنید، سپس کره را روی آن ریخته، با استفاده از کفگیر پلاستیکی تمامی کره ی باقیمانده را از کف کاسه خارج کنید. سپس کیسه پلاستیکی را دراطراف کره رول کنید و آن را مانند یک سوسیس بپیچید. ده دقیقه آن را در فریزر قرار دهید تا سفت شود (در صورتی که فرصت دارید زمان بیشتری آن را در یخچال قرار دهید).
اگر بلال های شما غلاف و پوسته دارند باید ابتدا آنها را جدا کنید و رشته های ابریشم مانند اطراف دانه ها یا همان ریشک های بلال را نیز ببرید. سپس دسته یا چوب بلال را قطع کنید. با استفاده از یک چاقوی اره ای بلال ها را از وسط نصف کنید. این کار ضروری نیست اما در مراحل بعد برداشتن آنها آسان تر خواهد شد (یا اینکه به افراد بیشتری می رسد).
هنگامی که آماده طبخ شدید، قابلمه ی بزرگی آب و نمک را به جوش بیاورید و بلال ها را به مدت 10 دقیقه در آن بجوشانید تا نرم شده، آنها را جابجا کنید و بگردانید تا یکدست بپزند. یکی از آنها را با احتیاط از آب در بیاورید تا ببینید که آماده شده است یا نه. یکی از دانه های آن را با چنگال جدا کرده و بچشید. باید شیرین و ترد باشد اما مزه ی نشاسته ندهد.
وقتی که بلال ترد وخشک شد آنها را در ظرف بکشید. کره پنیر را نیز حلقه ای برش زده و روی هر قطعه بلال یک برش بگذارید-که بلافاصله شروع به ذوب شدن خواهد کرد. بقیه پیازهای کوهی را هم روی آن بریزید. بلال را با نمک و فلفل مزه دار کرده و سرو کنید.
نکته: اگر می خواهید بلال ها را برشته کنید این کار باید روی ذغال داغ انجام شود تا کمی طعم دودی هم به خود بگیرد. به نظر من بهتر است اول آنها را بپزیم و سپس چند دقیقه آنها را روی ذغال برشته کنیم تا در زمان صرفه جویی شود. حتی می توانید آنها را از قبل بپزید و به سرعت زیر آب سرد بگیرید تا خنک شده و پختن آن متوقف شود، سپس آب آن را گرفته و در یخچال قرار دهید. مجددا آن را در زمان مد نظر روی ذغال ها گرم کنید.