مواد لازم جهت تهیه تارت سیب
آرد 300 گرم
کره 200 گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب 3 قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 100 گرم
کره 100 گرم
وانيل 1/3 قاشق چايخوری
سيب مقدار لازم
دستور پخت تارت سیب
طرز تهیه : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد و نمک را در کاسه ای بریزید ، کره ( 200 گرم ) را از یخچال خارج کنید و بصورت مکعب های کوچک برش بزنید و به ارد اضافه کنید . مخلوط ارد و کره را با نوک انگشتان دست مالش دهید تا به صورت دانه های شن شود.
آب و زرده های تخم مرغ را باهم مخلوط کنید و به آرد و کره اضافه نمائید. با انگشتان دست مواد را کمی مخلوط کنید ( خمیر را ورز ندهید ) ، سپس درون کیسه فریزر قرار داده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
سیب ها را پوست بکنید و بصورت ورقه های نازک برش بزنید. ورقه های سیب را درون مخلوط اب سرد و ابلیمو بزنید تا رنگ سیب ها سیاه نشود.
کف و دیواره های قالب مخصوص تارت را با کره چرب کنید. خمیر را از یخچال خارج کنید و روی کاغذ روغنی با وردنه باز کنید ، کف و دیواره های قالب را با خمیر بپوشانید سپس ورقه های سیب را روی خمیر بچینید تا خمیر کاملا پوشیده شود.
شکر ( 100 گرم ) و وانیل ( 1/3 قاشق چایخوری ) را مخلوط کنید و روی ورقه های سیب بپاشید. کره( 100 گرم ) را ریز خرد کنید و روی ورقه ها بریزید ، قالب را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید.
پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.سپس برش بزنید و همراه با خامه ، بستنی ، مربا و سرو کنید.