مواد لازم جهت تهیه تارت فنجانی پای چوپان
دستور پخت تارت فنجانی پای چوپان
تارت فنجانی پای چوپان
گوشت چرخ کرده 250 گرم . پیاز 2 عدد . کره 1 قاشق غذاخوری . پوره سیب زمینی 3 لیوان
سبزیجات آماده یخ زده ( ذرت ، نخود فرنگی ، هویج ) 2 لیوان . خمیر تارت مقدار لازم
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ خمیر تارت را به شکل گرد قالب بزنید.
قالب ها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید ( ته خمیرها را با نوک چنگال چند سوراخ ایجاد کنید ) ، قالب را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر کمی بپزد و طلایی شوند.
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس کره ، سبزیجات یخ زده ، 1/4 لیوان اب جوش ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب غذا کشیده شود.
مایه گوشت و سبزیجات را داخل نان ها بریزید و روی هر کدام مقداری پوره سیب زمینی بریزید ، فر را روی کمترین دما قرار دهید و قالب را 20 داخل فر بگذارید تا تارت ها آماده شوند ( 5 دقیقه آخر میتوانید گریل را روشن کنید تا روی سیب زمینی ها کمی برشته شود ).