مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ و نان

سینه مرغ 3 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 فنجان
کره 100 گرم
عصاره مرغ 2 بسته
پیاز 2 عدد
خامه 1 فنجان
نمک و فلفل مقدار لازم
قارچ 1 فنجان
هویج 3 عدد
نخود سبز 2 فنجان
جعفری نصف فنجان
کرفس 2 فنجان
آرد 2 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
کره 50 گرم
ماءالشعیر 1 فنجان
جعفری خرد شده نصف فنجان
تخم مرغ 1 عدد

دستور پخت خوراک مرغ و نان

طرز تهیه خوراک مرغ : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینه های مرغ را درشت خرد کنید و داخل ماهیتابه قرار دهید و روی آن ها مقداری نمک ، فلفل و روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید. درون قابلمه 3 لیوان آب بریزید سپس عصاره های مرغ را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید ( میتوانید از 3 لیوان آب مرغ هم استفاده کنید ).
پیازها را خرد کنید و بهمراه کره درون ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا پیازها نرم شوند. سپس آرد را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید. پس از آن باید آب مرغ در حال جوشیدن را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا غلیظ شود.
پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید. سپس تکه های مرغ ، قارچ خرد شده ، هویج پخته خرد شده ، نخود سبز پخته ، کرفس خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. در ماهیتابه را بگذارید و با حرارت متوسط حدود 15 دقیقه اجازه دهید مخلوط بپزد و طعم ها باهم ترکیب شوند.
طرز تهیه نان : آرد ، بکینگ پودر و نمک و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و بزنید تا بصورت گلوله گلوله شود. سپس ماء الشعیر را به آن اضافه کرده و به آرامی با سایر مواد مخلوط کنید و در آخر نیز جعفری را اضافه کنید.
خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید قرار دهید و با وردنه باز کنید. سپس با یک قالب دایره ای شکل چندین دایره در بیاورید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود.
مخلوط خوراک مرغ را داخل ظرف نسوز ( پیرکس ) قرار دهید. سپس حلقه های خمیر را روی خوراک مرغ بچینید و روی نان ها را با قلمو به تخم مرغ آغشته کنید. سپس ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 40 دقیقه قرار دهید. زمانی که روی نان ها برشته و طلایی شد خوراک آماده سرو میباشد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *