مواد لازم جهت تهیه دسر عیش السریا عربی مخصوص ماه رمضان

نان تست نصف بسته
شير 4 ليوان
شكر 1/4 پيمانه
خامه 1 بسته
گلاب 3 قاشق غذاخوري
نشاسته 5 قاشق غذاخوري
پودر یا خلال پسته به میزان لازم
شیره طلائی به میزان لازم

دستور پخت دسر عیش السریا عربی مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه: دور نان های تست را با کارد ببرید و سپس آنها را مکعبی خرد کنید. یک تابه بردارید و 1 قاشق کره در آن ذوب کنید. نانها را در تابه بریزید و تفت دهید و مرتبا هم بزنید تا برشته شود. نانها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید.
شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. 1 لیوان از این مخلوط بردارید و نشاسته را درون آن حل کنید و کنار بذارید. باقی شیر و شکر را روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، سپس محلول شیر و نشاسته را آرام آرام اضافه کنید و پیوسته بهم بزنید. هنگامی که مواد کمی غلیظ شدند، خامه و گلاب را اضافه و خوب مخلوط کنید. مایع را تقریبا 5 دقیقه هم بزنید تا کمی بجوشد.

مواد را از روی حرارت بردارید و ظرف یا ظرفهای سرو مورد نظر را آماده کنید. برای تهیه لایه های دسر به ترتیب نان تست، شیره طلائی، فرنی و سپس پودر پسته یا خلال را به اندازه دلخواه روی دسر بریزید.(میتوانید شیره طلائی را با نان مخلوط کنید و در کف قالب قرار دهید.) همینطور لایه لایه بریزید تا ظرف پر شود. سپس روی ظرف را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

نکته: می توانید از هل جهت خوشمزه تر شدن دسر استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *