مواد لازم جهت تهیه دسر پارفیت کیوی و آناناس

پنیر خامه ای 250 گرم
اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1/4 لیوان
خامه فرم گرفته 1 لیوان
گردوی خرد شده به مقدار لازم
آناناس و کیوی به مقدار لازم

دستور پخت دسر پارفیت کیوی و آناناس

دسر پارفیت کیوی و آناناس

پارفیت دسری فرانسوی است که از ترکیب خامه ، بستنی ، ژله و تکه های میوه تهیه میشود ، در این دسر تمام مواد لایه لایه درون لیوان قرار داده میشود و میتوان از انواع میوه ها و مغزها و … استفاده کرد.
طرز تهیه : پنیر خامه ای ، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه و مخلوط کنید.
داخل لیوان دسر را لایه لایه با کرم خامه ای ؛ میوه های خرد شده و مغز گردو پر کنید سپس سرو کنید ( تمام مواد مورد استفاده باید سرد باشند ) ، در صورت تمایل میتوانید از تکه های ژله هم داخل دسر استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *