مواد لازم جهت تهیه دسر کاستارد زعفرانی

پودر کاستارد ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۳ لیوان
شکر ۳ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۱/۲ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاسترد برای ۱۰ نفر

دستور پخت دسر کاستارد زعفرانی

دسر کاستارد زعفرانی

طرز تهیه : شیر ، شکر و پودر کاستارد را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
سپس خامه و زعفران دم کرده ( زعفران را سائیده و با چند قاشق اب جوش مخلوط کنید و چند دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد ) را اضافه نمائید.
مواد را همچنان بهم بزنید تا کم کم پخته و غلیظ شود ، پس از پخت کاستارد را درون قالب یا ظرف های دلخواه بریزید و درون یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا خنک شود ؛ برای سرو کاستارد خنک شده را با تکه های میوه ، خامه و تزئین نمائید.
نکته ها : کاستارد ( custard ) بصورت پودر در قوطی های آماده در سوپر مارکت ها موجود میباشد.

 

کلمات کلیدی :
دسر عربی با کاسترد / طرز تهیه کاسترد با خامه / طرز تهیه کاسترد برای ۱۰ نفر / دسر کاسترد دو رنگ / طرز تهیه کاسترد با شیر خشک / کاسترد با موز / دسر لیوانی کاسترد با بیسکویت و شکلات / کاسترد خانگی
اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *