مواد لازم جهت تهیه دیپ سبزیجات خامه ای

پنیر خامه ای 220 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل سبز تند 1 عدد
زیتون سیاه 200 گرم
کنسرو ذرت 400 گرم
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1/8 قاشق چایخوری
جعفری تازه یا خشک شده 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

دستور پخت دیپ سبزیجات خامه ای

دیپ سبزیجات خامه ای یکی از انواع دیپ است که هم طعمی فوق العاده و هم ظاهری بسیار رنگی و زیبا دارد. این دیپ خوشمزه در چند دقیقه آماده می شود و می تواند انتخابی عالی برای یک میان وعده یا عصرانه دلچسب باشد.

طرز تهیه: فلفل ها و زیتون سیاه را خرد کنید. کنسرو ذرت را آبکشی کنید تا آب آن کاملا خارج شود. سپس تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. این دیپ خوشمزه را همراه با چیپس مورد علاقه تان نوش جان کنید. دیپ را تا 24 ساعت می توانید در یخچال نگهداری کنید.

نکته: دیپ ها نوعی چاشنی یا سس هستند که معمولا به عنوان اشتها آور و یا اسنک به همراه چوب شور، بیسکوئیت های شور، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس ترتیلا، چیپس سیب زمینی و مصرف می شوند.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *