مواد لازم جهت تهیه سالاد بادام زمستانی | آموزش سس ساده

شکر 1/3 لیوان
آبلیمو 4 قاشق
سس خردل 2 قاشق
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن کنجد 4 قاشق
دانه خشخاش 1 قاشق
کشمش 1/4 لیوان
سیب خرد شده 1 عدد
کاهو خرد شده نصف یک بوته
پنیر سوئیسی رنده شده 200 گرم
بادام هندی 3/4 لیوان

دستور پخت سالاد بادام زمستانی | آموزش سس ساده

طرز تهیه: میکسر را آماده کنید و شکر، آبلیمو، سس خردل و نمک را در آن بریزید تا خوب مخلوط شوند. روغن کنجد و دانه های خشخاش را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا دانه ها در تمام قسمتهای سس پخش شوند.
در کاسه سالاد، کاهو، پنیر، بادام هندی، کشمش و سیب خرد شده را بریزید و باهم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و باهم خوب مخلوط و سپس نوش جان کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *