مواد لازم جهت تهیه سالاد برنج

آب 2 لیوان
برنج 1 لیوان
تخم مرغ 6 عدد
نخود فرنگی پخته 2 لیوان
کرفس خرد شده 3/4 لیوان
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
سس مایونز 3/4 لیوان
سس خردل 1 قاشق چایخوری
آب لیمو 1 قاشق
ترشی فلفل خرد شده 1/4 لیوان
تن ماهی جوشانده 1 قوطی
شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری

دستور پخت سالاد برنج

سالاد برنج
طرز تهیه: آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.
نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.
در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *