مواد لازم جهت تهیه سالاد ماکارونی ۲۰ دقیقه‌ای

ماکارونی پاپیونی 450 گرم
سرکه 1/4 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سس رنچ 1/2 پیمانه
کالباس بیکین خرد شده 200 گرم
گوجه بزرگ 2 عدد
کاهو سالادی 10 برگ
پیاز قرمز کوچک 1‌ عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت سالاد ماکارونی ۲۰ دقیقه‌ای

سالاد ماکارونی ۲۰ دقیقه‌ای

همه ما با سالاد ماکارونی آشنا هستیم. این سالاد خوشمزه و سیرکننده را به شکل‌های مختلفی می‌توان تهیه کرد. در این سالاد ماکارونی از کالباس بیکن، کاهو پیاز استفاده شده است. سس رنچ هم که از محبوب‌ترین و پر فروش‌ترین سس‌ها در آمریکاست طعم بسیار خوبی به این سالاد می‌دهد. این سالاد را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کنید چون حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات و پروتئین است.

طرز تهیه: قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و بگذارید به جوش بیاید. پاستا را داخل آن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا به حالت آل دانته برسد (کمی قبل از پخته شدن و نرم شدن کامل). سپس پاستا را آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا خنک شود.

تا آب به جوش می‌آید، تابه‌ای را با اندکی روغن روی شعله متوسط داغ کنید و کالباس‌های بیکن خرد شده را در آن تفت بدهید تا زمانی که ترد شوند. سپس تکه‌های کالباس را روی دستمال حوله‌ای بریزید و روغن آن را بگیرید.

وقتی پاستا خنک شد آن را داخل ظرف بزرگی که برای سرو انتخاب کرده‌اید بریزید. در ظرف دیگری سس رنچ، سرکه و روغن زیتون را با کمی نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید تا سس سالاد شما آماده شود. سس را روی پاستا بریزید و مخلوط کنید تا به همه جا برسد.

کاهو، گوجه و پیاز را خرد کنید و همه را همراه با کالباس‌های سرخ‌شده به پاستا اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. تا زمان سرو، سالاد ماکارونی را در یخچال نگهداری کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *