مواد لازم جهت تهیه سالاد مرغ و پنیر

سینه مرغ 2 عدد
گردو 1 فنجان
انگور سیاه 1 فنجان
کاهوی تازه چند برگ
پنیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 1 عدد
روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم

دستور پخت سالاد مرغ و پنیر

طرز تهیه : سینه های مرغ را با 2 لیوان اب ، نمک ، فلفل و مقداری روغن بگذارید بپزد تا ابش تمام شود. سپس به اندازه های دلخواه تکه تکه کنید.
کاهوها را شسته و خرد کنید. انگورها را نیز چند قسمت کنید . پیازچه ها را نیز ریز خرد کنید. سپس همه را درون کاسه ای بریزید.
مرغ ها ، گردوهای خرد شده ، سبزیجات و پنیری که ریز رنده شده است را با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید. سپس همه مواد را درون ظرف مناسبی بریزید و روی آن فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید بجای انگور از کشمش خیس داده شده و بجای پیازچه از برش های آووکادو استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *