مواد لازم جهت تهیه سالاد هندوانه و پسته

هندوانه 4 برش متوسط
خیار 2 عدد
کاهو 10 برگ
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
مغز پسته 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1/4 لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت سالاد هندوانه و پسته

طرز تهیه : هندوانه را از پوست آن جدا کنید و به قطعه های مکعبی کوچک برش بزنید. خیارها را نیز به صورت نیم دایره ای برش بزنید ( میتوانید خیار را با پوست یا بدون پوست خرد کنید ، در صورت استفاده از پوست خیار باید خوب و با دقت شسته شود ).
برگ های کاهو را خرد کنید. سپس بهمراه پسته بو داده ، هندوانه و خیار خرد شده داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را نیز اضافه و مخلوط کنید ( در صورت تمایل میتوانید 2 عدد سینه مرغ کباب شده به همراه این سالاد سرو کنید ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *