مواد لازم جهت تهیه سالاد پاستا صدفی و میگو | سالاد دریایی

سس مایونز 1 لیوان
سس خردل 1 قاشق چایخوری
سس کچاپ 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق
شوید تازه خرد شده 1/3 لیوان
پاستا صدفی 1 بسته
میگو پخته شده نیم کیلو
فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان
کرفس خرد شده نصف لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری

دستور پخت سالاد پاستا صدفی و میگو | سالاد دریایی

طرز تهیه: برای درست کردن سس این سالاد خوشمزه، سس مایونز، سس خردل، سس کچاپ، نمک، پودر فلفل قرمز و آبلیمو را با هم خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. سپس شوید خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد سس را در یخچال قرار دهید.
پاستا صدفی را در آب جوش بجوشانید و سپس آن را آبکشی کنید.
در کاسه سالاد پاستا صدفی، میگو، فلفل دلمه ای، کرفس را بریزید و سپس سس را اضافه کنید و سالاد را هم بزنید. در نهایت می توانید از سبزیجات و فلفل برای تزئین سالاد استفاده کنید و این سالاد خوشمزه را میل کنید!

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *