مواد لازم جهت تهیه سس طلائی مخصوص گوشت
آب گوشت 2 پیمانه
کره 50 گرم
زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
آب لیمو 3 تا 4 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
دستور پخت سس طلائی مخصوص گوشت
طرز تهیه: در یک تابه کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه و با کره کمی سرخ کنید. حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را به تدریج داخل سس بریزید و بهم بزنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود.
زرده های تخم مرغ را خوب بزنید و کم کم داخل سس بریزید و مرتبا بهم بزنید. آب لیمو، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و بعد از این که سس چند جوش خورد، آن را از روی حرارت بردارید.