مواد لازم جهت تهیه سس قارچ خامه ای

دستور پخت سس قارچ خامه ای

سس قارچ خامه ای
قارچ 300 گرم . پیاز 2 عدد . خامه 300 گرم . ماست 2 قاشق غذاخوری . روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه : پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا قارچ ها سرخ شده و اب انها کشیده شود.
قارچ های سرخ شده ، ماست ، نمک و 2/3 خامه را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس قارچ را داخل ان بریزید و پس از اینکه گرم شد 1/3 باقی مانده خامه را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید ، این سس بهمراه انواع غذاها بخصوص گوشت ، مرغ و سبزیجات پخته سرو میشود و دارای طعمی عالی میباشد.
نکته ها : دقت کنید که در زمان اضافه کردن خامه سس نجوشد و فقط باید داغ باشد ، جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه خواهد شد ، در صورت تمایل میتوانید 2 حبه سیر و مقداری فلفل سیاه به این سس اضافه کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *