مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص پنیری

دستور پخت سس مخصوص پنیری

سس مخصوص پنیری
پنیر چدار رنده شده 1 لیوان . آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری . خامه 1/2 لیوان . نمک و فلفل قرمز مقدار لازم
طرز تهیه : کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و کره خوب مخلوط شوند و رنگ آرد طلایی شود.
خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس پنیر رنده شده را اضافه نمایید و سریع و مداوم هم بزنید تا پنیر اب شود ( دقت کنید که باید مدام هم بزنید تا پنیر نسوزد ).
پس از غلیظ شدن سس فلفل قرمز را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و سرو کنید ، در صورت لزوم برای گرم ماندن سس را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هر چند دقیقه هم بزنید ( این سس را میتوانید به همراه غذاهایی مانند اسنک ، ساندویچ و سرو کنید ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *