مواد لازم جهت تهیه شیرینی وانیلی هلالی

دستور پخت شیرینی وانیلی هلالی

شیرینی وانیلی هلالی
آرد 1 لیوان . زرده تخم مرغ 1 عدد . کره یا روغن جامد 1/2 لیوان . بادام زمینی بدون پوست 1/2 لیوان
پودر قند 1/2 لیوان . اسانس وانیل 1/4 قاشق چایخوری . شکر ریز 1/4 لیوان . نمک 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
زرده تخم مرغ ، پودر قند و کره یا روغن جامد نرم شده را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس خمیر بادام زمینی ( بادام زمینی ها را 10 دقیقه در اب بجوشانید سپس اسیاب کنید ) ، آرد ، نمک و اسانس وانیل را اضافه نمایید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پس از 15 دقیقه خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه پهن نمایید سپس با قالب هلالی قالب بزنید ( میتوانید با دست نوارهایی از خمیر ببرید و به شکل هلال درآورید ).
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ قرار دهید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 12 قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ، پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید و در شکر بزنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *