مواد لازم جهت تهیه شیرینی چیپسی فندقی

دستور پخت شیرینی چیپسی فندقی

شیرینی چیپسی فندقی
کره 100 گرم . آرد 1 و 1/4 لیوان . شکر 1/2 لیوان . شکر قهوه ای 1/2 لیوان
فندق خرد شده 1 لیوان . شکلات چیپسی 1 لیوان . جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد . نمک 1/4 قاشق چایخوری . اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره ( نرم شده در دمای اتاق ) و شکر سفید و قهوه ای را داخل کاسه ای بریزید و 3 دقیقه بزنید تا نرم و کرکی شود سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بزنید.
داخل کاسه ای مواد خشک ( آرد ، جوش شیرین ، نمک ) را مخلوط کنید ، مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کنید ، با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شکلات چیپسی و فندق خرد شده را اضافه کنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، از مایه شیرینی با قاشق بردارید و به شکل گرد و با فاصله روی سینی فر قرار دهید ( بدلیل اینکه شیرینی در زمان پخت وا میرود با فاصله مناسب روی سینی قرار دهید ).
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند ، پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس شیرینی ها را داخل ظرف بگذارید و سرو کنید.
نکته ها : در صورتی که شکر قهوه ای در دسترس ندارید از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، اگر شکلات چیپسی ندارید از خرده های شکلات استفاده کنید ، به جای فندق از انواع مغزها میتوانید استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *