مواد لازم جهت تهیه لقمه سیب زمینی پنیری

سیب زمینی متوسط 4 عدد
کره آب شده 6 قاشق
چیپس پنیری خرد شده 1/2 فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری
پنیر چدار 1/2 فنجان

دستور پخت لقمه سیب زمینی پنیری

لقمه سیب زمینی پنیری
طرز تهیه: پوست سیب زمینی ها را خیلی خوب بشوئید تا سفید شوند. سپس آنها را به مکعبهای 2.5 در 4 سانتی ببرید. آنها را با حوله کاغذی تمیز خشک کنید.
قطعات سیب زمینی را در کره بیندازید و سپس در چیپس پنیری خرد شده بغلطانید. سیب زیمین ها را روی کاغذ رونی درون سینی فر قرار دهید. روی سیب زمینی ها را با پنیر چدار بپوشانید.
سینی فر را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا برشته شوند. سپس آنها را گرم سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *