مواد لازم جهت تهیه مربای بالنگ

دستور پخت مربای بالنگ

مربای بالنگ
بالنگ درشت 3 عدد . آبلیمو 3 قاشق غذاخوری . شکر هم وزن بالنگ ها
طرز تهیه : بالنگ ها را پس از شستن نازک پوست بگیرید ، سپس بالنگ ها را از وسط نصف کنید و قسمت داخلی بالنگ ها را خارج نمائید.
بالنگ های اماده را به اندازه دلخواه خرد کنید ، بالنگ های خرد شده را درون اب سرد قرار دهید و پس از چند دقیقه آبکشی کنید.
بالنگ ها را درون اب در حال جوشیدن بریزید تا تلخی انها گرفته شود ، 3-5 بار این کار را تکرار کنید تا تلخی بالنگ ها گرفته شود ( هر بار پس از 1 دقیقه جوشیدن بالنگ ها را درون اب سرد قرار داده و مجدد داخل اب جوش بیندازید تا با شوک های وارده تلخی گرفته شود ).
پس از اینکه چند بار بالنگ ها را داخل آب جوش ریختید برای دور آخر بالنگ ها را به مدت 20 دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس درون آب سرد بریزید و آبکشی کنید.
شکرها را با 3 لیوان آب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ، بالنگ های آبکشی شده را درون شیره خنک شده بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مربا بجوشد و غلیظ شود.
در پایان کار نیز آبلیمو را اضافه کنید و پس از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید ، مربا را پس از خنک شدن درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *