مواد لازم جهت تهیه میگو کبابی
ميگو 1 كيلو
جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آبليمو 4 قاشق غذاخوری
كره 50 گرم
زعفران 2 قاشق غذاخوری
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوری
سير 3 حبه
نمك و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت میگو کبابی
طرز تهیه : میگوها را بشوئید و درون کاسه ای بریزید. سپس آبلیمو ، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، زعفران ، نمک و فلفل را اضافه کنید. تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.
پس از مدت زمان لازم میگوها را از یخچال خارج کنید. سیخ های چوبی یا فلزی را اماده کنید و میگوها را به سیخ ها بکشید. کره را اب کرده سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و با قلمو از مخلوط روغن ها روی میگوها بکشید تا خوب چرب شوند.
کباب پز را اماده کنید و میگوهای سیخ کشیده شده را روی ان قرار دهید. در زمان کباب شدن چند بار با قلمو روی میگوها را چرب کنید تا میگوها ترد باشند و خشک نشوند ؛ پس از اماده شدن میگوها را درون ظرف قرار داده و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو نمائید.