مواد لازم جهت تهیه پودینگ ژله شکلاتی | دسر شکلاتی خانگی
شکلات 120 گرم
چیپس شکلات 1 فنجان
شیر 2 و 1/2 فنجان
نمک نوک انگشت
شکر 4 قاشق
ژلاتین 2 و 1/2 قاشق
دستور پخت پودینگ ژله شکلاتی | دسر شکلاتی خانگی
طرز تهیه: شیر را در یک قابلمه بجوشانید. شکر، شکلات و چیپس شکلاتی را اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط 4 تا 5 دقیقه بجوشد و تمام مواد خوب حل شوند.
یک حمام بن ماری حاضر کنید و ژلاتین را در 2 فنجان آب گرم حل کنید. سپس آن را به همراه نمک به مخلوط پودینگ اضافه کنید و کمی دیگر روی حرارت ملایم هم بزنید. پس از یک دقیقه پودینگ را از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید تا خنک شود. پودینگ ژله شکلاتی را به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید و روی آن را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.
نکته: اگر پودینگ در حال جوش سفت شد کمی وانیل به جای آب اضافه کنید و هم بزنید.
استفاده از چیپس شکلاتی به دلخواه می باشد اما در صورت اضافه کردن آن طعم شکلاتی بسیار مطلوبی فراهم می شود.