مواد لازم جهت تهیه پودینگ ژله شکلاتی | دسر شکلاتی خانگی

شکلات 120 گرم
چیپس شکلات 1 فنجان
شیر 2 و 1/2 فنجان
نمک نوک انگشت
شکر 4 قاشق
ژلاتین 2 و 1/2 قاشق

دستور پخت پودینگ ژله شکلاتی | دسر شکلاتی خانگی

طرز تهیه: شیر را در یک قابلمه بجوشانید. شکر، شکلات و چیپس شکلاتی را اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط 4 تا 5 دقیقه بجوشد و تمام مواد خوب حل شوند.
یک حمام بن ماری حاضر کنید و ژلاتین را در 2 فنجان آب گرم حل کنید. سپس آن را به همراه نمک به مخلوط پودینگ اضافه کنید و کمی دیگر روی حرارت ملایم هم بزنید. پس از یک دقیقه پودینگ را از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید تا خنک شود. پودینگ ژله شکلاتی را به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید و روی آن را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود.
نکته: اگر پودینگ در حال جوش سفت شد کمی وانیل به جای آب اضافه کنید و هم بزنید.
استفاده از چیپس شکلاتی به دلخواه می باشد اما در صورت اضافه کردن آن طعم شکلاتی بسیار مطلوبی فراهم می شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *