مواد لازم جهت تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ

تخم‌مرغ 1 عدد
شیر 3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نشاسته 2 قاشق سوپخوری
شکلات تخته‌ای 80 گرم
خامه 1/2 پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری

دستور پخت پودینگ کاراملی دو رنگ

طرز تهیه: شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کارامل شود. سپس دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده بریزید تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.
در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی‌ مانده از شیر، خامه ، تخم‌مرغ و نشاسته را کاملا هم بزنید. سپس نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه کنید و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه کنید.
هر دو قابلمه را روی حرارت قرار دهید و زمانی که غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد، آنها را از روی حرارت برداشته، نصف لیوان را با یکی از مواد و نصف دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن می توانید آن را با خامه فرم گرفته و براده های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *