مواد لازم جهت تهیه پودینگ کدو حلوایی و کشمش | پودینگ لذیذ و آسان

آب پرتقال 2 قاشق
وانیل 1 قاشق چایخوری
کشمش 1/4 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
کدو حلوایی پخته 500 گرم
شیر 2/3 لیوان
شکر 1/2 لیوان
دارچین 1 قاشق چایخوری
جو پرک 1/2 لیوان
کره آب شده 1/2 قاشق
شکر 2 قاشق

دستور پخت پودینگ کدو حلوایی و کشمش | پودینگ لذیذ و آسان

طرز تهیه: فر را تا دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
آب پرتقال و وانیل را در یک شیر جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشد. کشمش ها را داخل شیر جوش بریزید و هم بزنید سپس آنها را از روی شعله بردارید.
یکی از تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده آن را جداگانه هم بزنید تا خوب کف کند و از ظرف جدا نشود. تخم مرغ دیگر را روی زرده بشکنید و خوب بهم بزنید. حالا آنها را به همراه شیر، پوره کدو حلوایی، نصف لیوان شکر، دارچین و مخلوط آب پرتقال و کشمش در یک کاسه بریزید و خوب بهم بزنید.
قالب را حاضر کنید و کف آن را با کره کمی چرب کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید. در کاسه ای کره و دو قاشق شکر و جوپرک را باهم مخلوط کنید و آن را به عنوان تزئین روی محتویات قالب بریزید.
قالب را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *