مواد لازم جهت تهیه پوره برنج و سبزیجات
سيب زميني 2 عدد
برنج 2 پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده نصف پیمانه
گوجه 2 عدد
هویج 2 عدد
دستور پخت پوره برنج و سبزیجات
طرز تهیه : برنج را 1-2 ساعت قبل از شروع کار در اب ولرم خیس کنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و در کمی اب و نمک بپزید ، اجازه دهید تمام اب سیب زمینی به خورد خودش برود سپس سیب زمینی های پخته را به اندازه دلخواه برش بزنید.
هویج ها را خرد کرده و بپزید. پیاز را خرد کنید و درون ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را به ان اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از تغییر رنگ گوشت گوجه های خرد شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب اضافی ان کشیده شود.
برنج را درون قابلمه بریزید و رویش 1 لیتر اب بریزید ، کمی نمک اضافه کنید و بگذارید برنج بجوشد تا اب ان تمام شود. سپس برنج را مستقیم از درون قابلمه درون ماهیتابه ای که مواد اصلی برنج را اماده کرده اید بریزید و با مواد خوب مخلوط کنید ، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 15 تا 30 دقیقه برنج مزه دار شود و خوب بپزد.
برای سرو این غذا تزئین خاصی لازم نیست و اغلب در کنار ماست سرو میشود.
نکته ها : این غذا بدلیل هضم اسان ، سرشار بودن از مواد مغذی و داشتن طعمی مطلوب ، بهترین انتخاب برای وعده غذایی کودکان و افراد سالمند میباشد.
میتوانید بنابر ذائقه افراد مختلف مواد این غذا را موارد دیگری نیز جایگزین کنید ، به جای گوجه از 2 قاشق رب گوجه و بجای گوشت از مرغ یا سویا نیز میتوانید استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید یک عدد سیر نیز به این غذا اضافه کنید.