مواد لازم جهت تهیه ژله رولتی

دستور پخت ژله رولتی

ژله رولی با مارشمالو
پودر ژله 1 بسته . مارشمالو یا بستنی ساده 1 لیوان . آب جوش 1 لیوان
طرز تهیه : پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شفاف شود ، داخل قالب را سلفون بگذارید سپس ژله را داخل قالب بریزید ( دقت کنید ظرف تان به شکلی باشد که ارتفاع ژله داخل ظرف زیاد نشود ).
تکه های مارشمالو را داخل کاسه ای بریزید ، چند قاشق آب اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا مارشمالوها ذوب شوند سپس با قاشق مارشمالوی ذوب شده را روی ژله بریزید.
قالب را داخل یخچال قرار دهید و پس از حدود 1 ساعت که ژله خودش را گرفت از یخچال خارج کنید ( برای جلوگیری از شکسته شدن ژله در زمان رول کردن دقت کنید که ژله ها بیش از حد سفت نشوند ).
ژله را رول کنید سپس با چاقو به شکل رولت برش بزنید ، ژله ها را مجدد داخل یخچال بگذارید تا خوب سفت شوند.
نکته ها : در صورت استفاده از بستنی پس از اینکه ژله در آب جوش حل شد داخل قالب بریزید سپس بستنی را از فریزر خارج کنید و سریع داخل ژله قرار دهید ، زیاد هم نزنید و اجازه دهید بستنی با گرمای ژله ذوب شده و در سطح کار پخش شود ( بستنی حتما سرد باشد ).

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *